Tietosuoja

Palvelun sisällön käytön seuraamiseksi sekä käytön helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi Käyttäjän tietokoneelle voidaan ajoittain siirtää ns. evästeitä ("cookies"). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka avulla voidaan kerätä tietoja siitä, miten ja milloin Palvelua käytetään: esimerkiksi miltä sivulta Käyttäjä on siirtynyt Palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme Käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia Käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta Käyttäjä käyttää, mikä on Käyttäjän näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on Käyttäjä tietokoneen IP-osoite eli mistä Internet -osoitteesta Käyttäjän lähettämät tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeiden käytön tarkoituksena on analysoida ja kehittää Palvelua edelleen Käyttäjiä paremmin palvelevaksi. Lisäksi Sanoma News Oy ja sen yhteistyökumppanit voivat hyödyntää evästeitä Palvelun kävijämäärien tilastollisessa seurannassa sekä mitata mainonnan tehoa Palvelussa. Sanoma News Oy ja sen yhteistyökumppanit voivat käyttää evästeiden avulla kerättyä tietoa myös Käyttäjän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun mainonnan tuottamiseen. Rekisteröimätöntä Käyttäjää ei tunnisteta evästeiden avulla.

Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Käyttäjä hyväksyy, että evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa Palvelun toiminnallisuuteen .

Gamer.fi –sivusto sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Näillä sivustoilla kerättävistä henkilötiedoista ja niiden käsittelystä vastaa kyseisen sivuston haltija. Käyttäjiä kehotetaan tutustumaan kullakin tällaisella sivustolla ilmoitettuihin henkilötietojen käsittelyä koskeviin ohjeisiin ja periaatteisiin. Sanoma News Oy ei vastaa henkilötietojen käsittelystä tällaisilla kolmansien osapuolten sivustoilla.

Gamer.fi –sivustolla mahdollisesti kerättävien henkilötietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä menetellään Suomen henkilötietolain edellyttämällä tavalla ja tietoja käsitellään rekisteriselosteen mukaisesti.