Perfect World

Perfect World
 • Lajityyppi:

  MMORPG

 • Alue:

  Ladattavat pelit

 • Julkaisija:

  Perfect World Entertainment

 • Tekijä:

  Perfect World Entertainment

Perfect World on näyttävä massiivimoninpeli muutamalla erikoisuudella höystettynä: laajan mittakaavan PVP jota voidaan käydä alueiden hallinnasta. Hahmonluonti on hyvin monipuolinen, omasta hahmostaan saa lähes minkä näköisen tahansa.

Pelissä voi lentää paikasta toiseen monilla eläimillä ja jopa lentävän miekan päällä seisten. Pelaaja voi myös saada omat siivet.

Pelin visuaalinen tyyli on kiinalaishenkinen.

Rekisteröidy peliin

Videot


Comment this

captcha

Kommentit:

 • fani Sent 21/07/2011 10:58

  pitääkö kaikki lentävät kamat kuten siivet ostaa cashshopesta

 • baf me pliz! ;o Sent 06/07/2011 09:08

  AiAi, paras MMO mitä oon koskaan pelannu. Pitkään on tullu pelattuu enkä heti oo lopettamassa. Moni valittaa hidasta levuttamista (joka on IMO aika naurettavaa), oon nähny niitä jotka hakkaa alle viikossa levellille 100 (tosin tämä on mahdotonta jos ei oo cashshoppaaja.). :P
  Ei oo järkee levelittää nopeeti ja ihmetellä sitte levelillä 100 et "mitäs h*lvettiä, enhän mä ees osaa pelaa tällä charrulla". (Hypernoobit. <3)
  Ilmaseks peliks kyl harvineisen CS-painotteinen, joskaan eihän tuohon ole pakko rahojaan tuhlata pärjätäkseen, se vaan tietää vähän enemmän grindaamista (<kitinää>Grindaaminen on suolesta.</kitinää> Get used to it, ei aina saa kaikkea mitä haluaa napsauttamalla sormiaan. ;) ).

  Jakex: On totta että pelissä on paljon tuommoisia ikäviä bugeja...
  ...kuten se että Orchid Templessä _ei_ kannata DC:ttää tai loggaa pelistä ulos koska sen jälkeen oot jumissa (josta on helppo päästä pois, loggaat charrulle ja kun lataus-kohta tulee niin paina w niin kauan kunnes pääset juoksemaan kauemmas paikasta/safe zonelle -> loggaa ulos ja takas sisään ja tadaa; et oo enää jumissa. :P ).
  Tosin tää on edelleen F2P-peli, joten ei voi odottaa täydellisyyttä. (Toki näin vanhanakin pelaajana toivoisi että noi hemmetin bugit korjattais, mut toisaalta niihin on jo niin tottunu että ne antaa anteeksi. Onhan tuossa pelissä paljon hyviäkin puolia. :) )

  Ymmärtääkseni peliin on jossain kohtaa suunnitteilla myös eurooppa-servu, joka saattaa tehdä pelin mielenkiintoisemmaksi eurooppalaisille, koska kaikki eventit on ns. "ihmisten aikoihin". Itseäni ei eurooppaservut houkuta, oon ollu niin kauan sillä servulla jolla pelaan.

  Kokeilemalla selvii tykkääkö vaiko eikö, eihän tätä WoWiin voi verrata (no ei tietenkään voi, täysin erilaiset pelit.), mutta toivottavasti nyt edes joku tykkää. :P

  Happy hunting! :)

 • Jakex Sent 31/03/2011 17:57

  Hyvä peli. Isomailma, hauska liikkuminen. Ok combat. Jos tulis nopeemmi levuu nii jaksais kauemminki pelata. Peli on kyllä täynnä grafiikka bugeja ja paikkoja johon jäät jumiin, en tarkota harvoja paikkoja vaan pelissä on niitä TODELLA MONIA. Joka huonotaa pelattavuutta reilusti.

 • Upea! Sent 06/01/2011 10:50

  No, grafiikka kyllä aivan karseen upee(kuvien perusteella)! Ymmärrän että kirjoittelette ettei voita WoW:ia mutta siihen löytyy myös varmasti syy: WoW on maksullinen, kun ostat pelin saat heti 30 päivän ''aikakortin'' jotta voit pelata 30 päivää... Sitten kun se kuluu joudutaan ostaa uusia, uusia ja uusia. Mutta WoW on paljon budjettia tehdä sitten ennemmän tasoja ja kokonaisia uusia levyjä! Niin kyllä WoW taitaa silleen voittaa. No en ola tätä ladannut mutta siitä kai lukisi jos maksaisi..

 • Kalle Palle Sent 21/10/2010 14:24

  Tämä olla hyvä peli minä pela tätä ja minä omista 89 lvl tiger

 • nemi Sent 04/10/2010 17:08

  peli latauksen alla... toivottavasti on hyvä! latasin shaiyan, ja petyin! voiko tätä ees vertaa siihen? tää vaikuttaa ainaki hyvältä!

 • Princess Of Sorrow Sent 22/08/2010 12:10

  ei tiedenkää saa levulle 100 elle levuta lol oon ite levul 57 veno, 30 assasin ja 30 cleric ku en oo oikee jaksannu pelaa manit loppuu kesken xD mut bf on kyl lvl 103 et ois hyvä peli jos sais nopeest levuu

 • adasd Sent 16/07/2010 19:20

  hyvä peli

 • juha Sent 29/04/2010 19:45

  miten pääsöö pelaa

 • lattee Sent 17/04/2010 19:49

  ei tää wowia voita millään