Battle of the Immortals Betaraportti

15/04/2010 Administrator

Gamerin toimittaja pääsi mukaan Battle of the Immortals suljettuun betatestiin ja tässä ensikokemuksia pelistä:

Pelin asentaminen ja käynnistäminen etenivät ilman ongelmia, ja kun serverit aukesivat, kirjautuminen oli helppoa. Ensivaikutelma antoi kuvan laadukkaasta ja huolella työstetystä pelistä.


Hahmoluontivaiheessa annettiin viisi luokkavaihtoehtoa joista valita: Berzerk, joka vastannee Warrior/tank-luokkaa muissa peleissä, Champion joka kuulostaa vahvasti Paladinilta, Slayer, joka nojaa stealth-ominaisuuksiin, Magus ja Heretic, parannus- ja tuhovoimainen loitsija. Valitsin ensimmäiseksi kokeiltavaksi hahmoluokaksi Championin.


Hahmon luonnin jälkeen pelaaja potkaistaan pelimaailmaan, ja opastetaan kädestä pitäen pelimekaniikan saloihin. Questien hankkiminen, pelimaailmassa navigointi, taitojen käyttö opetetaan nopeasti ja tehokkaasti käyttöliittymään ilmestyvien ohjeiden avulla.


Ensimmäisten Questien suorittaminen on nopeata, ja sinänsä monimutkaisen näköinen käyttöliittymä alkaa hahmottua nopeasti.Erillisten tutoriaaliruutujen lisäksi ruudulle pompahtelee välillä niukka-asusteinen nainen tarjoamaan apuaan käyttöliittymän haltuunottoon.

Peli ottaa siis pelaajan hyvin vastaan, ja vaikeustaso on aluksi helppo, joten varsinaiseen vaaraan ei ensimmäisen puolen tunnin aikana joudu. Questeista irtoaa palkkioina varustusta ja muut tarpeellista roipetta, ja levelit nousevan alussa nopeaaan tahtiin. Peli myöskin "lahjoo" pelaajaa ilmoittamalla kuinka pian seuraava ilmainen pikkulahja on putoamassa pelaajaana käsiin jos hän vain jaksaa roikkua linjoilla.

Kun käyttöliittymän perusteet ovat hallussa voi alkaa syventymään detaljeihin, kuten karttaan. Peli näyttää jatkuvasti pientä karttaa sijainnista, ja sen saa suurennenettua isommaksi kartaksi jossa on selkeä ulkoasu ja paljon tarpeellista toiminnallisuutta. Kun kussakin Questissa selkeästi kerrotaan minne mennä, ja questin kuvauksessa ilmoitettua paikkaa klikkaamalla hahmo alkaa suuntaamaan automaattisesti tuohon paikkaan, esteitä väistellen, eksymisen mahdollisuudet ovat minimaaliset.


Taistelu toimii siten, että pelihahmo tekee automaattisesti perushyökkäystä, paitsi jos pelaaja käskyttää sitä tekemään jonkin muun hyökkäyksen tai toimenpiteen. Hyökkäykset valitaan pikavalintalistasta, ja ne toimivat myös näppäinkomennoilla 1-9 (ja nolla toki myös).

Omaperäinen taitotyypppi on XP skill, joka latautuu kokemuspisteiden karttumisen myötä. XP skill on ainakin alussa tehokas massatuhoase, joka surmaa kerralla kaikki ärsyttävät pikkuörkit pelaajan ympäriltä.

Taistelua voi myös automatisoida combat aid- käyttöliitymän kautta. Tässä näkymässä voi asettaa erilaisia tilanneriippuvaisia toimintoja, esim kun HP laskee tietyn arvon alle, käytetään automaattisesti tiettyä parannustaitoa/esinettä.


Lemmikkisysteemi on pelissä monipuolinen. Kehittäjien mukaan minkä tahansa pelin monsterin voi pyydystää lemmiksi ja lemmikkien levelit nousevat samalla tavala kuin pelaajallakin. Pelaaja saa itse jakaa lemmikille tulevat taitopisteet haluamilleen attribuuteille, ja lemmikki-käyttöliittymästä löytyy suuri määrä säätövaraa. Lemmikkien käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, pelkkä napin painallus ja lemmikki on käytettävissäsi -kunhan olet ensi pyydystänyt sen. Pyydystäminen neuvotaan seikkaperäisesti Questiin liittyvän tutoriaalin kautta.


Ilmaiseksi pelattavien MMO-pelien ansaintalogiikka on koukuttaa pelaajat pelin lumoihin, jolloin pelissä myytävänä olevien tavaroiden ostaminen alkaa tuntua järkevältä. BOI tuo kaupankäynnin hyvinkin lähelle pelaajan ihoa, tavarainventaarissa on pysyvästi listattuna suositeltuja tavaroita ostettavaksi. Tavaroita voi ostaa monella valuutalla, muun muassa pelissä saatavalla "tuntipalkalla" ja toisten pelaajien värväämisestä saatavalla bonuksella.


Kun pelissä pääsee hiukan pidemmälle, niin monsterit alkavat muuuttua hiukan vaarallisemmiksi, ja varomattoman sinne tänne ryntäilyn tuloksena voi saada peräänsä suuren joukon monstereita, jotka passittavat pelaajan pikaisesti hautuumaalle - hautuumalta kuitenkin pääsee ponnistamaan elävien kirjoihin hyvinkin nopeasti.

Ensimmäisen parin tunnin jälkeen pelistä jää hyvä maku. Grafiikat ovat näyttävät ja animointi sulavaa, hahmojen detaljit nättejä ja taustamusiikki on sopivan mahtipontista, pelaaminen vaivatonta. Peli pyörii keskitehoisella läppärillä hyvin, ja tarvittaessa grafiikkasäätöjä voi tehdä hyvinkin pikkutarkasti. Peli pyörii joko kokonäyttötilasssa tai ikkunassa.


Mene pelin sivulle: Battle of the Immortals

Uutisia tästä pelistä::

Comment this

captcha

Kommentit:

 • 1

 • Jilyanos Sent 01/08/2013 12:10

  hola chemos me gurastia conocerlos mas yo vivo en la mina guajira pero estoy de vacaciones en medellin quiero que vengan a el pinar dela calera un edificio y preguntan por daniel plis chamos los quiero conocer grasias

 • qyvvkwqxnga Sent 16/05/2012 02:25

  CiDtfV , [url=http://wojjquvforqk.com/]wojjquvforqk[/url], [link=http://ogapxffyajek.com/]ogapxffyajek[/link], http://azvsnzbbybqd.com/

 • jipkafpuc Sent 15/05/2012 20:42

  4msy1V <a href="http://rfrwvwtttept.com/">rfrwvwtttept</a>

 • kdcccfutn Sent 14/05/2012 19:47

  3G1j3R , [url=http://gvlenhvvaosm.com/]gvlenhvvaosm[/url], [link=http://kyipdudehmhr.com/]kyipdudehmhr[/link], http://imsesbxmmzzc.com/

 • eacaidsu Sent 14/05/2012 16:26

  cTmYtQ , [url=http://qgdtelacnsua.com/]qgdtelacnsua[/url], [link=http://aurxcjggkunf.com/]aurxcjggkunf[/link], http://rmpqibbvfhqj.com/

 • bpvoliud Sent 14/05/2012 14:28

  YBFKIc , [url=http://nyxftaxjobyd.com/]nyxftaxjobyd[/url], [link=http://ymmvsgpgbdnx.com/]ymmvsgpgbdnx[/link], http://tfjodlqzarze.com/

 • ztgjrklgpt Sent 14/05/2012 09:44

  znEOsS , [url=http://eutmhgpqdkbu.com/]eutmhgpqdkbu[/url], [link=http://kfmfaafliosz.com/]kfmfaafliosz[/link], http://geqzcwdbvrra.com/

 • fwxfmsnfx Sent 13/05/2012 06:06

  JYeTtW <a href="http://wncidzzdusrc.com/">wncidzzdusrc</a>

 • Ashi Sent 12/05/2012 21:25

  Andre9s, muchas graicas por tu apoyo y el de todas las personas que hayan visto el veddeo.Dentro de poco se estrena la peli y estoy segura que resulta tan buena como pinta el trailer.Un saludo

 • LuckySeven Sent 11/09/2010 03:15

  Suomalainen kiltakin pelistä löytyy Aquaris serveriltä
  tuonelakilta.com

  Uusia pelaajia auttava ID: 3100128G020806005008020SDFB1FF
  Kopioikaa tuo ja laittakaa hahmoa luodessa, saa setti gearit heti alkuun, pettiä ja fashionia kanssa.. (ja mitähän muuta siitä vielä saikaan)

  Peli periaatteessa toimii rahastuksella mutta hien kauttakin voi pelata ;D

 • 1